25.11.2010.      

Autor: Goran Vukelić 

Posao iz snova u Canyons Resortu

40.000 dolara plaće, osiguran stan, hrana, oprema i skijaška karta za četiri mjeseca posla u Canyons Resortu. Što treba raditi? Uživati na snijegu i hvaliti se time.

Canyons Resort, skijalište u američkoj državi Utah, objavilo je ovih dana oglas za posao iz snova. Amerikanci potencijalnim kandidatima nude sezonsku skijašku kartu, smještaj u hotelu Waldorf Astoria, korištenje kamere i prijenosnog računala, kompletnu skijašku ili boardersku opremu, plaćenu avionsku kartu, wellness sadržaje, skijašku školu i lavinski trening, heli skijanje te VIP pristup svim događanjima u Canyonsu. Nije dovoljno? Tu je još i 40.000 USD gotovine za četiri mjeseca posla.

-.--.-board

Što stoji u opisu radnog mjesta? Jednom riječju – uživanje. Ultimate Mountain Gig, kako su Amerikanci nazvali ovaj posao iz snova, podrazumijeva da će odabrani sretnik provesti četiri mjeseca skijajući i istražujući Canyons Resort, a svoje će doživljaje zabilježiti rječju, slikom i videom na vlastitom blogu. Barem četiri puta tjedno zaposlenik će morati izvještavati o doživljajima tijekom skijanja ili izlazaka u ovom skijalištu.

"Svatko se može prijaviti", kaže Todd Burnette, dopredsjednik marketinškog sektora. "Tražimo nekoga tko će zainteresirati druge da prihvate život u planini na iskren i zabavan način. Želimo kandidata koji se zna zabavljati jer se posao svodi upravo na to, a mi ćemo na taj način prezentirati sve prednosti našeg skijališta."

-.--.-hotel

Prijave se primaju na stranici skijališta, a podnose se u obliku video zapisa u kojem potencijalni kandidat u najviše dvije minute mora odgovoriti na pitanja: "How do you mountain?" i "Why you're the best fit for The Ultimate Mountain Gig?" Prijave traju još samo danas, zato – požurite!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 8027230
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr