NATJECANJA

»

SKIJANJE

09.03.2012.      

Autor: Matija Kralj 

Feuz u sve većim problemima s koljenom

Beat Feuz, trenutno vodeći skijaš ukupnog poretka FIS Svjetskog kupa, u velikoj je dvojbi da li nastupiti na veleslalomu Kranjske Gore.

Sukladno realnoj procjeni Švicarca, koji svoje snage apsolutno dominannto temelji na brzim disciplinama, svaki veleslalomski bod iz Kranjske Gore i Schladminga također bi mogao biti vrlo važan u borbi za veliki Kristalni globus. Sukladno ovosezonskoj formi - pokoji bod (ako uopće) je i najviše na što Feuz realno u tim utrkama može i računati. No sve bi to izgledalo još puno ljepše da Feuz u veleslalomu puno snažnije ne osjeća bolove u načetom koljenu, koje će zbog otkinutog komadića kosti koji izaziva bol nakon sezone tako i onako na 'čišćenje'. I koje Švicarca pojačano boli još od paralelnog slaloma Moskve.

Jučerašnji veleslalomski test-trening u austrijskom Hinterreitu Beat Feuz završio je bez ijedne okončane trening vožnje. A najdalje što je stigao na stazi bilo je deset vratiju, potvrdio je švicarski glavni trener Osi Inglin. Kako slalome u pravilu uopće ne vozi, bude li van mogućnosti osvajanja pokojeg veleslalomskog boda na obje preostale utrke Feuz ipak otvara vrata Marcelu Hirscheru te 'iz prikrajka' Ivici Kosteliću za veliki Globus. Jer do kraja sezone očekuju nas još četiri utrke u tehničkim disciplinama. A svega dvije u brzim disciplinama. Feuzova prednost u odnosu na Hirschera je 115, u odnosu na Ivicu 207 bodova.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 8752171
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr